Har du Harley'en?
Så har vi forsikringen

Tegn forsikring

Tegn amerikansk MC eller Harley-Davidson forsikring hos os – vi indtegner via Lloyd’s (Lloyd’s Insurance Company S.A., Brussels)  – som de eneste i Danmark. 

Vores forsikring inkluderer en række fordele, herunder fastpræmie-ordning, gratis vejhjælp i Danmark og Europa for kasko-kunder med køretid, og dækning af motorcykler som Indian, Buell, Boss Hoss og Victory.

Hvis du har kaskoforsikring, skal du have en af følgende godkendte alarmer installeret: 

  • Original Harley-Davidson alarm (SSS fra årgang 2020 og frem)
  • Original INDIAN alarm, fabriksmonteret
  • ABUS Detecto 7000 RS1
  • ABUS Detecto Granit X-Plus 8008
  • ABUS Detecto Granit X-Plus 8077
  • Oxford OF3


Ved tromlebremser med “hul” kan du benytte: 

ABUS Detecto Granit X-Plus 8008 eller Oxford OF3

Se Lloyd’s produktark (IPID) her.

Danmarks stærkeste priser

Særdeles konkurrencedygtige priser og fastpræmie

Stilstandsforsikring

Ikke indregistreret? Så er det muligt, at købe en brand/tyveridækning hos os

Udvidet vejhjælp

Danmarks bedste vejhjælp

Skadefri kørsel

Du kan benytte din anciennitet fra din private bil

Fri kilometer

Du har altid fri kilometer på din forsikring hos HD Forsikring

Standard 9 køremåneder

Du kan vælge mellem 6-12 køremåneder og kun betale for det valgte

Unge-forsikring

Er du fyldt 20 år? Så kan du tegne forsikring hos HD Forsikring

Intet krav om medlemskab af klub

Der kræves ikke medlemskab af klub eller lignende

Kørsel i udlandet

Vi sørger for at dække dig og din motorcykel i Europa. Vores forsikring dækker alle lande, der er tilsluttet grønt kort-ordningen, med undtagelse af Irak, Ukraine, Hviderusland og Rusland på grund af FN’s Sikkerhedsråds resolutioner.

Hvis du har en kaskoforsikring på dit køretøj som privatkunde, kan du få vejhjælp og assistance i udlandet gennem SOS International med det røde kort. Det giver dig også nyttige oplysninger, hvis du får brug for hjælp under turen.

Husk, at påhængskøretøjer også skal have kaskoforsikring for at være omfattet af SOS-ordningen, hvis du tager dem med til udlandet. Du kan downloade det røde kort for hvert køretøj med kaskoforsikring på www.sos.eu.

Det grønne kort fungerer som bevis for, at du har tegnet ansvarsforsikring på din motorcykel. Det er ikke nødvendigt at have det med til alle lande – læs mere på www.dfim.dk.

Tillægsforsikring

Vi tilbyder forskellige tillægsforsikringer, som du kan tilkøbe for ekstra tryghed. Kontakt os for at få mere information og et tilbud.

Transportdækning: Hvis du har brug for at transportere din Harley-Davidson i en trailer, bil eller varevogn, kan du tilkøbe vores transportdækning. Den dækker eventuelle skader, som kan opstå under transporten, mens din motorcykel er i stilstand.

Bakkens åbning: Hvis du planlægger at deltage i Bakkens Åbning, kan du også bestille en gratis tillægsforsikring hos os. Du skal dog sørge for at bestille den i god tid, og vi skal godkende din anmodning, inden du kører.